Het bedrijf

thumb-shutterstock_16853137-1396187866.jpg

Over Alres

Alres vindt haar oorsprong in de jaren ‘60 van de vorige eeuw met de productie en distributie van schilderijlijsten en andere houten doe-het-zelf artikelen.

In de jaren ‘80 kregen we steeds meer vraag naar spieramen bespannen met schildersdoek. Onze producenten in de toenmalige Oostbloklanden maakten al houten artikelen voor ons en zijn, onder onze leiding, begonnen met het produceren van spieramen en het prepareren van linnen schildersdoek. Na de komst van Herman Heres, begin jaren ’80, in het bedrijf werd de productie in Oost-Europa verder uitgebouwd. Dit zorgde voor diverse productontwikkelingen, met name het opzetten van een uitgebreid assortiment schildersezels. Het reizen in de oude Oostbloklanden ging alleen per auto en mijn schoonvader en ik liepen tijdens een van deze reizen een meubelfabriek binnen om de weg te vragen. Het is deze fabriek die korte tijd later is voor ons is begonnen met het produceren van de schildersezels en inmiddels werken we al jaren intensief samen.

Na het vallen van het ijzeren gordijn werd de samenwerking makkelijker en konden we gaan werken aan een stabiele basis voor een continue samenwerking in productie en partnerschap. Over de afgelopen 40 jaar zijn we erin geslaagd een sterk netwerk op te bouwen voor zowel productie als logistiek samen met onze partners in Polen. Zowel in de Benelux als daarbuiten leveren wij onze klanten producten van hoogstaande kwaliteit. Onze mensen ter plaatse in Polen en hier in Amerongen zorgen door hun jarenlange ervaring en expertise voor het waarborgen hiervan.

Het Alres team, in samenwerking met Colourstock, werkt eraan de relatie met u als klant verder op te bouwen.

Vriendelijke groeten,

Herman & Wouter

thumb-zaagenopspanservice-1396612843.jpg thumb-icons-1396354999.jpg thumb-alu_lat-1396298842.jpg thumb-gallery-1396298861.jpg

Museo ALU-Frame op maat

Alres introduceert ALU-Frame op maat, een schildersdoek op een op maat gemaakt aluminium frame. Het aluminium frame kan onder andere bespannen worden met onze Flanders doeken, maar ook met Claessens linen 166 en 168.

Gemonteerd of ongemonteerd

Wanneer u een ALU-Frame op maat besteld, zagen, monteren en bespannen wij deze ter plekken en versturen deze met de lopende franco order mee. Ook kunnen wij het doek direct naar een klant toe sturen. Wij leveren ook ongemonteerde ALU-Frames op maat. De aluminium latten worden dan compact gebundeld en verstuurd en dienen uiteraard zelf gemonteerd te worden.

De ALU-Frame kunnen worden opgespannen met:

Flanders 
Linnen standaard | Linnen naturel | Linnen medium | Linnen extra fijn en Linnen XL 3.15m 

Claessens 
Claessens 168 | Claessens 166


Aangezien de calculatie van een ALU-Frame op maat letterlijk en figuurlijk maatwerk is kunt u ons voor een prijsopgave bellen.

*Voor doeken met afmetingen >200x200cm, in nader overleg afleveren en/of gedemonteerd versturen.

thumb-2-1395959478.jpg thumb-1-1395959264.jpg

Private label

Als leverancier van schildersdoeken bieden wij de dienst van privatelabelling aan.
Privatelabelling houdt in dat wij u uw eigen logo, naam en/of adresgegevens, op ons Museo label laten bedrukken en uw doeken hiermee stickeren. Zo krijgen de doeken een label van Museo maar met de naam en/of logo van uw winkel.

Indien u een volledig “private label” voor uw doeken en/of ezels wilt dan kunnen wij op onze design afdeling een label voor u ontwikkelen, drukken en op de producten aanbrengen.